Hoteller

Desinficering af overflader og luft med nyeste robotteknologi

Beskyttelse af hotel gæster

Desinficering af hotelværelse med Sterisfe Pros patenterede og dokumenterede ozonteknologi vil sikre, at hvert hotelværelse efterlades bakterie og virusfrit.

Fordelen med Sterisafe Pro er dens evne til at desinficere hver millimeter af værelset og alt inventar, Sterisafe Pro efterlader dit værelse til et sikkert sted at komme ind i, selv luften er renset.

Desinfektion af fællesarealer, såsom konferencelokaler, poolområder og spa-områder, er miljøer med høj risiko for at få virusspredning. Ved at desinficere disse områder regelmæssigt forhindres smittespredning.

Når renlighed skiller sig ud

For at drive et hotel skal man være yderst vedholdende med at opretholde en høj servicestandard. Nu mere end nogensinde efterspørger kunderne endnu højere hygiejnestandarder.

Et "Sterisafed"-rum indikerer, at der er ydet ekstra omhu for at sikre gæsternes og personalets sikkerhed. Du får mulighed for at tilbyde et Covid-frit miljø. Sterisafe-skiltet på døren betyder, at der er truffet de højeste forholdsregler for at sikre et sikkert og sundt miljø - Den sikreste garanti for et behageligt ophold.

STERISAFE's teknologi er kemikaliefri og efterligner naturens egne rengøringsmekanismer. Ud over at desinficere overflader og luft fjerner Sterisafe Pro aktivt usunde partikler. Ikke kun vil rummet bliver fri for uønskede bakterier, men også luftkvaliteten vil forbedres for alle.

Kontakt formular

    kontakt@sterisafe.dk
    +45 72 40 62 42

    © 2020 STERISAFE®
    All rights reserved